Klubb Djurtube pausar

18 Oct

dtpause

Alla sagor har ett slut. En del minns fortfarande upprördhetskänslorna över TV-serien Rederiets sista sändning, och i kvällstidningarna spekulerades det om Freja skulle sjunka. Djurtube i klubbformat vill inte gå under och nämnas i samma mening som ordet ”pälsstaden” utan tar steget före och tar en paus! Inte för evigt, men i det klubbformat som varit  hittills, är framgångssagan nu framme vid ett tryck på knappen som innehar två streck i mitten. Vi hoppas att alla ni som kommit och festat med oss sträcker på er och känner att det var tack vare er som vi gjort det dessa kvällar! Medlemmar, artister och alla naturens djur: TACK och BOCK för tiden som varit!

Djurtube som förening och din vägvisare här i livet kommer dock inte att gå in i djup dvala utan istället ta sina små fågelben och hoppa över till nästa gren för att skåda ut över världen. När vi ser något intressant kommer du vara den förste att få reda på det. Vem vet, kanske blir det klubbformat på ett annat sätt än nu, musteri eller bygge av en framtidsmaskin? Eller en kombination av alltihop.

Vi kommer även att fortsätta med den årliga uppesittarkvällen ”Jultube” dan före doppardagen, med sedvanligt quiz, skumgodis och glögg. Denna heliga högtidsdag rubbar vi inte på i första taget!

 

VI SES DEN 23 DECEMBER!

MVH / DJURTUBE