Far & Son – Årets värsta spelning

16 Jun

För er som är lyckligt ovetande om dom så är far & son ytterligare en av dessa maskinenliknande akter. Eller för att använda andra ord, tre Malmö-miffon med nån form av ghettokomplex. Djurtubes utsända satt och jobbade i pressområdet och kunde inte låta bli att höra eländet.

Vi vill verkligen påpeka att vi inte vill moralisera mot texter om droger, men det var inte direkt Lucy in the sky With Diamonds. Rader som ‘LSD, mitt hjärta det bankar…’ kommer knappast gå till historien som några lyriska mästerverk.

Se till att hålla er borta, alternativ beväpna er med molotov cocktails och dartpilar om ni skulle råka hamna i närheten av deras spelningar i sommar.

  • Tobbe

    Kan det bero på att Frej Larsson (ena halvan av Far & Son) även är en del av Maskinen (och Slagsmålsklubben) – baserat på flertalet formuleringar ovan måste detta ha undgått recensenten? Men jag håller med dig i att det inte är någon vidare musik ;)

    • Jan

      Recensenten hade ingen aning om att Far & Son ens existerade innan han hörde eländet så bakgrundsinformationen var klart bristfällig, helt sant.